Динамо из Панчева комплетирао стручни штаб

Шеф стручног штаба фудбалског српсколигаша Динама 1945 Душан Ђокић  представио је клупским челницима сараднике за наставак сезоне: тренере Кристијана Стојанова, Горана Коларића, тренера  голмана Предраг Миљковић, Ивана Зорића за аналитику и кондиционог тренера професора Игора Ранисављева.
dusan djokic predrag miljkovic kristijan stojanov goran kolaric
Фото: Душан Ђокић, Предраг Миљковић, Кристијан Стојанов, Горан Коларић, фото: ФК Динамо

Ново лице у стручном штабу је тренер голмана Предраг Миљковћ, који је дуго година радио у суперлигашу Земуну из чије школе су изашли познати голмани Кировски, Крунић, Милошевић, Благојевић и други.

„Позив тренера Ђокића одмах сам прихватио, добро сам упознат са ситуацијом у клубу и сматрам да сам дошао у ваљану стредину. Верујем да ћу својим радом и искуством помоћи да остваримо добре резултате“, рекао је Миљковић.

Динамо ће у наставку сезне имати заиста квалитетан стручни штаб.

„На моје велико задовољство у стручни штаб дошао је тренер Миљковић са којим сам сарађивао код тренера Милана Ђуричића и његов долазак је знак да желимо да радимо квалитетно и успешно. Уз договор са председником Јањовићем и директором Јованчевићем, направили смо озбиљан тим људи који ће радити у стручном штабу са јасном визијом оног што желимо у наставку сезоне“, казао је Ђокић

Комплетне припреме Панчевци ће обавитиу свом граду, а договрено је шест проверних утакмица, са Синђелићем, Батајницом, Полетом, Бежанијом, екипом Младост из Омољице и Жарковом.

„У утакмицама са јаким ривалима добићемо јасну слику колико вредимо и чему можемо да се надамо у настваку првенства“, поручио је Ђокић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести