ДИРЕКТОР „ОРЛОВА“ ДИКА СТОЈАНОВИЋ Надам да ћемо у Лесковцу да оверимо пласман на Европско првенство, биће то празник за тај регион

НИШ: Директор А репрезентације Србије Стеван Стојановић изјавио је данас да се нада да ће национална селекција у недељу оверити пласман на Европско првенство.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ Sportskacentrala.com

Репрезентација Србије данас одлази у Ниш где ће да настави рад пред меч са Бугарском, 19. новембра у Лесковцу. Орлови су били један дан у Спортском центру у Старој Пазови и тамо имали тренинг после меча са Белгијом. Стојановић не крије да се нада добром епилогу у Лесковцу.

"После јаке провере у Бриселу, где смо одгирали добро, поготово у другом полувремену, ближи се дан одлуке, утакмица која може да нас одведе на Европско првенство. Не бавимо се калкулацијама, одигране су утакмице у Софији и Подгорици, остварени резултати који нама нису ишли на руку, али оно што је важно јесте да је све у нашим рукама, нико осим нас не одлучује о нашој судбини. Тако да се надам да ћемо у Лесковцу да оверимо пласман на Европско првенство", истакао је Стојановић и додао да у овој групи нема лаког противника.

"Видели сте да је било много, условно речено, изненађења, голова у последњим тренуцима утакмице. Ми знамо шта нас очекује у недељу, али мислим да смо квалитетнија екипа од Бугарске и ако пружимо оно што можемо, не сумњам да ћемо остварити добар резултат", изјавио је Стојановић. Стадион „Дубочица“ биће пун, па ће играчи Србије имати велику подршку. "Добра вест је да ће једна трибина бити са навијачима, старијим, а деца су већ показала колико нам значе њихови дланови и гласови. Биће добра атмосфера, Србија први пут игра у Лесковцу и то ће бити празник за читав регион", закључио је Стојановић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести