Доналд: Поносан сам на Звезду

БЕЛЕК: Некадашњи капитен Црвене звезде Мичел Доналд, сада фудбалер турске Малатије, изјавио је да је поносан резултате које су црвено-бели оставарили након његовог одласка из клуба.
m
Фото: Youtube Printscreen

"Звездине утакмице гледам кад год могу, имали смо паузу од 29. децембра до 16. јануара, немам много слободног времена, али увек се трудим да подржим и гледам Звезду", рекао је новинарима Доналд, који је дошао у Хотел Регнум да посети бивше саиграче.

Холандски везиста оценио је као сјајан потез долазак Дејана Станковића на место тренера, јер је, како је рекао потребан неко нов, свеж, са великим искуством, неко ко је играо дуго на високом нивоу.

"Мислим да је добро да је неко такав наследио Милојевића, неко ко ће наставити да влада ситуацијом, ко ће имати добру комуникацију са играчима и нешто добро донети Звезди", истакао је први странац капитен српског шампиона.

Он је додао да не може да упореди навијаче Малатије и звезде.

"Као црно и бело, неупоредиво је", јасан је Доналд и изразио задовољство што је од његовог одласка звезда два пута била у Лиги шампиона.

"То је добро и показује да нема играча већег од клуба. Поносан сам на Звездине резултате", рекао је он и додао да је гледао скоро све утакмице у Лиги шампиона и да се нервирао када је интернет био слаб.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести