Ђорђе Ивановић нада се бољим издањима у дресу Партизана

Ђорђе Ивановић, нападач Партизана, никако да се по доласку из суботичког Спартака устали у првом тиму црно-белих.
djordje ivanovic1, fk partizan
Фото: Đorđe Ivanović, foto: partizan.rs

Места на крилима заузимају Данило Пантић и Горан Закарић, а за снажног фудбалера за сада резервисана је - клупа. Свестан је и сам Ивановић да није у најбољој форми и очекује да ће је вредним радом достићи.

„Све је почело од како сам дошао у Хумску, тачније од када је дојучерашњи тренер Мирослав Ђукић проценио да нисам физички спреман и шансу ми давао „на кашичицу““, нагласио је Ивановић.

„Нећу да улазим у то да ли је био у праву или не, али чињеница је да ме је то спутало. Требало ми је времена да се психички повратим, јер сам с великим амбицијама дошао у Партизан. У једном тренутку, све је легло на своје, почео сам чешће да добијам прилику, да то користим, и мислио сам да од тада може само да иде набоље. Али, онда су дошле нове припреме и исти проблеми, који ме, ево муче и сада.“

Фудбалер црно-белих истиче да се сада налази на новом почетку и да је најважније то да се наметне новом шефу струке Зорану Мирковићу.

„Код њега су све опције отворене: ко заслужи, тај ће и играти. Морам истаћи да шеф има одличан однос са свим играчима, и да свима даје подршку. То је веома важно у тренуцима када нас читава јавност омаловажава. Одиграо сам пријатељску утакмицу против Телеоптика, постигао три гола, и то ми много значи. Леп је то замајац за нешто што је много важније, а то су такмичарске утакмице.“

Ивановић је свестан да екипа не игра атрактиван фудбал, али подвлачи да скор до сада и није тако лош.

„У квалификацијама за Лигу Европе елиминисали смо три противника, од тога једног врло јаког, а то је Нордсјеланд. Тада нико није причао да не знамо да играмо. Знам да су се навијачи надали да бисмо могли тако и против Бешикташа, али видели сте каква су они екипа - све ас до аса. Прошле сезоне стигли су до осмине финала Лиге шампиона и то све говори о њима. Можда смо могли мало храбрији да будемо у реваншу, али нашу прилику смо пропустили у Београду. И, поред свега, мислим да ова екипа има потенцијал и да ће се то показати.“

Ускоро следи и вечити дерби са Црвеном звездом, а то су сусрети када сваки појединац има могућност да се прикаже у најлепшем светслу пред великим бројем гледалаца.

„Е, ту ће се видети ко смо и шта смо. Имаћемо довољно времена да се уиграмо и мислим да ћемо тада бити на оптималном нивоу. Па, ако и тада разочарамо навијаче, онда нека кажу да смо лоши“, поручио је Ђорђе Ивановић, фудбалер од којег навијачи црно-белих очекују много боље игре и голове.      

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести