Ђорђе Павловић нови председник Полета из Каравукова

На изборној седници Скупштине ФК Полет из Каравукова за новог председника именован је Ђорђе Павловић, некадашњи фудбалски судија и садашњи делегат Војвођанске лиге север.
с
Фото: Приватна архива

Ђорђе је преузео функцију председника од Данијела Новковића, који је формално био на челу клуба у претходном периоду.

Ђорђе Павловић је наставио путем свог покојног оца Драгог Павловића, који је био дугогодишњи председник Полета и Спортског савеза општине Оџаци.

Клуб има планове да направи одређене заокрете у клупској политици како би резултати били што бољи.

– Захваљујем се пре свега на указаном поверењу да обављам ову одговорну функцију – навео је новоизабрани председник Ђорђе Павловић. – Трудићу се да са својим сарадницима направим бољу организацију клуба на свим нивоима и да резултати буду све бољи у наредном периоду. Такмичимо се у подручној лиги. Очекујемо дакле, боље дане за наш клуб.

У новом Управном одбору поред председника Ђорђа Павловића налазе се потпредседник Саша Марковић, Добривоје Богдановић је спортски директор, а чланови су: Душан Панчић, Данијел Костић, Дејан Маринковић и Небојша Алексић.

У Надзорном одбору је Зорана Стојиљковић, председница, и чланови Никола Павловић и Ивица Панчић. Секретар је Дејан Стефановић, док Скупштина клуба броји 15 чланова.

С. Јовин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести