ДРУГА НОВОСАДСКА ЛИГА Нова победа Сусечана

Железничар - Сусек 0:2 (0:1)
lopta2
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Игралиште Железничара, гледалаца 100, судија: Кизић (Нови Сад), стрелци: Старчевић у 18. (из пенала) и Целин у 70. минуту. Жути картони: Бериша (Железничар). Црвени картон: Бакош (Сусек).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кнежевић, Видаковић, Спајић, Заварко, Васић (Марковић), Томов (Тот), Бериша, Павловић (Сучевић), Лаловић, Гагић,Микан.

СУСЕК: Лошић (Гашић), Рапић, Мрвичин (Морина), Јеремић, Томић, Старчевић, Колар, Стојановић, Мијић, Целин (Матић), Бакош.

Сусечани су нешто теже него што су очекивали стигли до победе. Разлог томе што је Радомир Бакић због насилничког понашања главом ударио противничког играча па је зарадио црвени картон. Са десеторицом на терену Сусечани су морали да се намуче да би дошли до три нова бода. На крају су и успели. Рано су повели преко Старчевића, а када је Целин постигао и други гол, све је било решено.

З. К.

Борац (НС) - Борац (Р) 0:1 (0:1)

НОВИ САД: Игралиште Борца на Клиси, гледалаца 100, судија. Веселиновић (Нови Сад), стрелац: Војновић у 29. минуту (из пенала). Жути картони: Кизић, Поповић, Милановић, Идризи (Борац НС). Црвени картон: Идризи (Борац НС).

БОРАЦ (НС): Кизић, Поповић, Берић, Милановић, Умићевић, Перановић, Чавић (Грлица), Мацакања (Идризи), Ђаковић, Ђорђијевски, Радић.

БОРАЦ (Р): Миланов, Калебић (Степанов), Војновић (Бурсаћ), Трифунов, Миланов,  Томаш, Карадеглић, Чогић, Миљковић, Чанић, Келез.

У дуелу имењака славили су Раковчани голом Војновића са беле тачке. Могли су и Клисани до победе, међутим, нису имали у својим редовима правог стрелца. Неколико прилика домаћи фудбалери су упропастили, али може се рећи да је голман гостију бранио одлично.

В. К.

Виноградар - Хајдук (Д) 5:1 (4:1)

ЛЕДИНЦИ:  Игралиште Виноградара, гледалаца 100, судија: Субашић (Ветерник), стрелци: Челић у 13. и 38. Павловић у 19. и Предојевић у 24. и Радин у 52. за Виноградар, а Галић у 26. минуту за Хајдук. Жути картон: Радаковић (Хајдук).

ВИНОГРАДАР: Сакан. Н. Елез, Јовановић, Предојевић, Човић, Ћелић, Бенежан, Павловић, Стојановић, Буквић, Радин (С. Елез).

ХАЈДУК: Јосимов, Смиљанић, Илић (Чуриић), Ракић, Цветковић, Тошић (Фирић), Галић, Стојановић (Н. Видић), Радаковић, Н. Ћирић (С. Ћирић), Голић (Јовановић).

Лединчани су лако победили госте из Гардиноваца. Дилеме није било, после двадесетак минута игре домаћи су водили са 3:0 и рутински привели утакмицу крају.

А. С.

Пролетер - Тител 6:0 (2:0)

НОВИ САД: Игралиште Пролетера на Сланој бари, гледалаца 100, судија: Игњатић (Будисава), стрелци: Дракулић у 4. 67. и 92. Поповић у 24. Павловић у 69. и Чеха у 81. минуту.

ПРОЛЕТЕР: Гавриловић, Поповић, Папрић, Ербез (Спиридоновић), Сувајџић, Петковић (Спасојевић), Витановић (Чеха), Дракулић, Тепић (Загорчић), Мијић (Павловић), Кавчић.

ТИТЕЛ: Јовић, Штетин, Фодор, Паунић, Пешти, Јовановић, Вуков (Пап), Ј. Караташевски (Миленковић), Поповић (Дулијан), Ђаковић (Чалић), Синани (Мајор).

Сланобарци су лако дошли до победе. Поново је Саша Дракулић био расположен за игру, постигао је три гола а својим саиграчима поставио још неколико сјајних прилика.

Г. К.

Ченеј - Сланобарац 5:0 (2:0)

ЧЕНЕЈ: Игралиште Ченеја, гледалаца 50, судија: Пантић (Нови Сад), стрелци: Стојковић у 2. и 74. Мацакања у 19. (аутогол), Шима у 75. и Кременовић у 87. минуту. Жути картон: Хаљими (Сланобарац).

ЧЕНЕЈ: Бичкеи, Томић (Шима), Рогић (Мићин), Лукић, Малетић, Салонски (Бучо), Стојковић, Брзак (Вилотијевић), Кременовић, Милошев (Дакић), Драгин.

СЛАНОБАРАЦ: Бранковић, Пешић, Чањи, Красничи, Кондић, Јусуфи, јУмићевић, Хаљими, Малић (Давидов), Шекуларац, Мацакања.

У слабој партији Ченејци су до врха напунили мрежу нејаких гостију из Новог Сада. Већ у 2. минуту Стојковић је начео мрежу  Бранковића, да би се мрежа затресла још четири пута.

Д. В.

Слога – Милетић 0:5 (0:3)

ЛОК: Игралиште Слоге, гледалаца 30, судија: Стојшић (Нови Сад), стрелци: Хорњак у 10. Радић у 22. Лишић у 28. и Багић у 72. и 75. минуту.

СЛОГА: Јојард, А. Видић, Н. Џамбас, С. Видић, Ј. Џамбас, Гајић, Рончевић.

МИЛЕТИЋ: Петковић, Грујић, Рогић, Славнић, Симић, Гелић, Багић, Станковић, Лишић, Радић, Хорњак.

Иако су играли код куће Лочани су почели меч са само седморицом фудбалера и храбро су ушли у сусрет с комшијама из Мошорина. У првом делу фудбалери Милетића су само три пута поготили мрежу Јојарда, иако се играло у шеснаестерцу Слоге. Ни у наставку слика се није променила, играла се „викторија” а Петар Багић је постигао још два поготка.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести