ДРУГА НОВОСАДСКА ЛИГА Сусечани остали у трци

Сусек - Борац (Р) 7:1 (3:0)
lopta
Фото: pixabay.com

СУСЕК: Игралиште Сусека, гледалаца 50, судија: Игњатић (Будисава), стрелци: Бакош у 12. 35. и 85. Симић у 14. 47. 49. и 73. за Сусек, а Папић у 79. минуту за Борац.

СУСЕК: Лошић (Гашић), Рапић, Мрвичин, Јеремић (Томић), Апић, Старчевић, Симић, Вокић, Шодић, Клајић, Бакош.

БОРАЦ: Димитријевић, Вукотић (Степанов), Трифунов, Миланов, Акмаџић, Недељковић, Папић, Томаш (Бурсаћ), Миљковић, Крнић, Бегић.

Фудб алери Сусека лако су дошли до победе у сусрету са Борцем из Раковца и тако су остали у трци за првом местом. Већ у 12. минуту Владимир Бакош је савладао Димитријевића, а поред њега расположен је био и Слободан Симић који је постигао чак четири гола.

Б. Ст.

Виноградар - Обилић 3:1 (3:1)

(прекид у 19. минуту)

ЛЕДИНЦИ: Игралиште Виноградара, гледалаца 50, судија: Веселиновић (Нови Сад), стрелци: Милосављевић у 11. и 19. и Буквић у 18. (из пенала) за Виноградар, Б. Панић у 4. минуту за Обилић. Жути картон: М. Панић.

ВИНОГРАДАР: Вебер, Плавшић, Елез, Пекез, Буквић, Релић, Бенежан, Лаловић, Рац, Челић, Милосављевић.

ОБИЛИЋ: Ђурковић, Ђукић, Вукотић, Б. Панић, Скелеџић, С. Панић, М. Панић, Јовановић, Ђукић.

Виловчани су у Лединци стигли са деветорицом играча. На велико изненађење у 4. минуту Благоје Панић је успео да савлада Вебера. Међутим, екипа Виноградара је преокренуо утакмицу два пута се Далибор Милосављевић уписао у листу стрелаца, а Буквић је био сигуран са беле тачке. После трећег гола напрасно су се два играча Обилића повредила а судија Веселиновић је одсвирао крај меча. 

Б. Ст.

Тител - Сланобарац 6:0 (3:0)

ТИТЕЛ: Игралиште у Спортском центру, гледалаца 50, судија: Јовановић (Нови Сад), стрелци: Ђорђевић у 6. Милојковић у 11. Фодор у 34. Штетин у 52. Мајор у 79. и Синани у 90.минуту.

ТИТЕЛ: Ђуричић, Николић (Дулијан), Вуков, Фодор (Латинкић), Младеновић (Н. Караташевски), Ј. Караташевски, Ћирко, Штетин, Синани, Милојковић (Лисица), Ђорђевић (Мајор).

СЛАНОБАРАЦ: Галогажа, Сучевић, Милић, Хајоли, Хаљими, Манић,Милешев, Греку, Бањац.

Титељани су имали лак посао, јер су Сланобарци стигли у Спортски центар са само деветорицом фудбалера. Играло се на један гол, а домаћи фудбалери су шест пута погодили гол голмана Галогаже. Ж. М.

Борац (НС) - Милетић 2:3 (1:2)

НОВИ САД: Игралиште Бобрца, гледалаца 70, судија: Јуришћић (Нови Сад), стгрелци: Шаковић у 17. и Ђоговић у 91. (из пенала) за Борац, Јосиповић у 19. и 44. и Милутинов у 62.минуту за Милетић. Жути картони: Роговић, Поповић (Борац), Славнић, Лишић (Милетић).

БОРАЦ: Кизић, Поповић, Кажић (Свитић), Берић, Милановић, Ројовић, Ђукић, Мацакања (Ђурић), Ђаковић, Тодоровић (Идризи), Радић, (Стефановић).

МИЛЕТИЋ: Петковић, Рогић, Славнић, Милутинов, Бањац, Гелић (Д. Тривуновић), Суботин, Лишић, Јосиповић (Косић), Станковић.

Екипа Милетића изненадила је Клисане и однела цео плен у Мошорин. Домаћи су повели после петнаестак минута, а стрелац је био Ђаковић, а четири минута касније Јосиповић је изједначио резултат, а у првим секундама сусрета и преокренуо меч. У наставку игре Милетић је био боље, а домаћи су смањили у надокнади са беле тачке.        

А. П.

Ченеј - Софекс 2:5 (0:3)

ЧЕНЕЈ: Игралиште Ченеја, гледалаца 30, судија: Николић (Нови Сад), стрелци: Радојичић у 76. Брзак у 86. за Ченеј, Попадић у 12. Поповић у 20. Софранин у 41. Сукара у 68. Бубуљ у 82. минуту за Софекс. Жути картон: Јањић (Софекс).

ЧЕНЕЈ: Чамбор, Мићин, Ковачевић (Радојичић), Драгин, Калаба, Салонски (Тојагић), Плавшић, Вилотијевић (Малетић), Возар (Паулињи), Брзак, Милошев (Бичкеји).

СОФЕКС: Јањић, Токић (Ђакић), Ник. Поповић, Шумар, Лазић (Сукара), Нем. Поповић, Блешић, Попадић (Јоксимовић), Софранин, Бубуљ.

Већ у првом делу сусрета Футожани су стекли преднос од три гола, а дилеме око коначног победника није било. Домаћи су смањили резултат али не и да запрете.  

Д. В.

Слога - Хајдук (Ч) 2:13 (1:9)

ЛОК: Игралиште Слоге, гледалаца 70, судија: Маринковић (Нови Сад), Стрелци: Н. Видић у 42. и 53. за Слогу, а Дамјановић у 3. и 7. Росић у 10. и 64.Марков у 14. 19. 21. и 38. Пињо у 26 (из пенала), 53. и 65. и Марковић у 56. минуту.

СЛОГА: Аникић, Јојард, Лукић, С. Џамбас, С. Видић, Н. Џамбас, Ахметовић, Даниловић, А. Видић, Гајић, Н. Видић.

ХАЈДУК: Николић, Тегелтија (Зец), Петрић, Марковић, Лазић, Марков, Дамјановић, Росић, Пињо, Марков, Поповић, Митровић (Миловановић),

Чурућани су напунили до врха мрежу гостију из Лока. У првом делу сусрета мрежа Аникића се девет пута затресла, а у другом делу су још четири пута били успешни.       

Ђ. В.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести