Ђукић: Без публике нема смисла, али морамо да се прилагодимо

БЕОГРАД: Тренер Партизана Мирослав Ђукић жали што ће дуел са кијевским Динамом да се игра пред празним трибинама, јер би у супротном био прави спектакл у Београду, и да се нада да ће његови фудбалери брзо да се прилагоде на такве услове.
Miroslav Djukic
Фото: FoNet

"Долази нам клуб са великом традицијом, чека нас тешка утакмица, а штета је што нећемо имати подршку са трибина. Надам се да је ово последњи пут да немамо навијаче, али и поред тога морамо да се прилагодимо, наметнемо нашу игру и остваримо добар резултат", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Као модел до победе Ђукић је означио агресивну игру и посед лопте јер сматра да се Кијевљани не бране довољно добро.

Он је поручио да сви губе што ће трибине стадиона Партизана бити празне због казне УЕФА после испада навијача против Олимпијакоса и Будућности у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Фудбал се игра за публику, остало нема смисла. Имали бисмо праву представу и амтосферу и жао ми је што испашта српски фудбал. Надам се да смо научили лекцију".

Према његовим речима први голман Владимир Стојковић јуче није тренирао, али би таква ситуација могла да се промени вечерас како би наступио против Динама, а поред голмана неизвестан је и Немања Г. Милетић.

Црногорски фудбалер Марко Јанковић поручује да је пред црно-белима прави тест.

"Прави изазов за нас да видимо где смо против јаког тима. Спремни смо иако ће атмосфера бити нефудбалска, верујем у позитиван резултат. Било би добро да отворимо сусрет као против Олимпијакоса у Атини", рекао је Јанковић.

Утакмица 2. кола Б групе Лиге Европе између Партизана и кијевског Динама игра се сутра од 21.05.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести