Ђукић: Играчима немам шта да замерим

ЕЛБАСАН: Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић, након ремија у Албанији против Скендербега (0:0) у Лиги Европе, игру свог тима оценио је "четворком" и поручио да црно-бели у својим рукама држе пролаз у наредну рунду.
Miroslav Djukic
Фото: FoNet

"Била је тешка и тврда утакмица, доста изједначена. Имали смо много зрелих шанси у другом полувремену, али је нерешен исход реалан. Мојим играчима немам шта да замерим, већ само похвалим за залагање", рекао је Ђукић на конференцији за медије после утакмице у Елбасану.

На питање да оцени игру Партизана од један од пет, Ђукић је дао "четворку".

"Скендербег је екипа која дефанзивно одлично стоји и неће никоме бити лако против њих. Нису ме изненадили, знали смо како играју и да траже брзе контре. Меч је био дефанзиван, па ни нападачи нису успели да се наметну", сматра Ђукић.

Партизан је трећи у Б групи са два бода из три меча, колико има Скендербег, један мање од Јанг Бојса, док је кијевски Динамо први са седам поена.

"Доста уједначена група. Можемо да играмо против сваког, са свима смо били егал, нико нас није надиграо. Кући ћемо одлучивати нашу судбину о опстанку у Европи и против Скендербега и против Јанг Бојса. То је веома позитивно за нас, са те две победе би направили велики корак", закључио је Ђукић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести