Ђукић: На Викторију без страха и са жељом да доминирамо

БЕОГРАД: Тренер Партизана Мирослав Ђукић, уочи утакмице против Викторије из Плзења у Лиги Европе, изјавио је да су његови фудналери свесни важности утакмице и квалитета противника, али да ће покушати да наметну свој нападачки стил и дођу до победе.
milan mitrovic i miroslav djukic, fk partizan
Фото: Milan Mitrović i Miroslav Đukić, foto: partizan.rs

"Свесни смо важности сутрашње утакмице, озбиљног противника, али улазимо без страха без обзира на то што неће бити лако. Акценат стављам на своју екипу. Покушаћемо да наметнемо стил игре и доминирамо, али морамо водити рачуна да нас не угрозе из контранапада", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.
Ђукић је потврдио да неће моћи да рачуна на новајлију Сашу Здјелара због повреде, док ће највероватније имати на располагању нападача Огњена Ожеговића.
Тренер црно-белих је истакао да Викторија игра у високом интензитету и да је у таквом мечу веома важно не примити гол.
"Свеједно нам је да ли играмо кући или на страни, али битно је не примити гол. Видели смо да Чеси играју интензивно, у високом и нападачком ритму. Имају само једну нерешену и све победе. Сматрам да ће бити једна чврст меч".
Скренуо је пажњу на последњи меч црно-белих на домаћем терену и нереде на трибинама уз наду да се то сутра неће догодити.
"Надам се са се дешавања са дербија неће поновити. Свака разједињеност нас води у пропаст. Битно је да будемо уједињени у мечевима против озбиљне екипе као Викторија. Свесни смо тежине противника, припремљени смо, имамо одличну екипу и здраву атмосферу".
Одбрамбени фудбалер Партизана Милан Митровић дуеле против Викторије означио је као најважније у каријери. 
"Одиграо сам доста утакмица, али ниједна није значајна као ова, надам се да ће се завршити са позитивним исходом. Свесни смо важности утакмице. Биће сутра тешко, утакмица ће бити на шансу, две", казао је штопер.
Прва утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Партизана и Викторије Плзењ игра се сутра са почетком у 21.05 у Београду.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести