Ђукић: Не очекујем леп фудбал, већ борбу у Мађарској

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да у реваншу против Видеотона за пласман у групну фазу Лиге Европе очекује велику борбу и тактичко надмудривање са колегом Марком Николићем.
miroslav djukic, fonet aleksandar barda
Фото: FoNet (Aleksandar Barda)

"Пред нама је важан испит, идемо да одиграмо квалитетан меч и прођемо у групну фазу Лиге Европе. У Београду је била права такмичарска утакмица, верујем и да ће тамо. Видеотон сада игра на свом терену, верујем да ћемо имати више простора. Одлучиће детаљи", рекао је Ђукић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик пред пут у Мађарску.

Ђукић не очекује ефикасну утакмицу у Фелчуту, након ремија без голова у Београду.
"Тешко ће бити лепог фудбала, очекујем тврду и тешку утакмицу. Улог је велики. Хоћемо да одиграмо такмичарски на високом нивоу, важно је да искористимо сваку шансу", рекао је тренер црно-белих.

Реванш против Видеотона због повреда неће играти Небојша Косовић, Ален Стевановић и Мохамед Мунир.
Камерунски нападач Леандре Тавамба не сматра да Видеотон има бољи индивидуални квалитет.
"Боље смо се спремили за овај меч, сад их познајемо након меча у Београду. Даћемо све од себе како бисмо се квалификовали даље. Не видим да би неко од њихових појединаца посебно опасан по нас. Битно је да јако уђемо у меч и покажемо квалитет", рекао је Тавамба.

Реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу Европе између Видеотона и Партизана игра се у четвртак од 20 сати у Фелчуту.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести