Ђукић: Желимо победу без примљеног гола

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да прижељкује победу без примљеног гола против литванског Тракаија у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу Европе.
djukic, fonet aleksandar barda
Фото: Мирослав Ђукић, фото: ФоНет (Александар Барда)

"Тракај је озбиљна екипа, али је у прогресији и има доста проблема. Учинићемо све да на нашем терену направимо добар резултат. Треба бити спреман у глави и не очекивати да ће бити лако", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

За позитиван резултат навео је тријумф уз нетакнуту мрежу Владимира Стојковића.

"Сви желимо да победом избришемо неочекиван пораз у Сурдулици, који нас је пољуљао. Верујем да је екипа спремна да се "прешалта" и тријумфом врати на прави колосек", рекао је Ђукић и признао да многи сумњају у Партизан после пораза од Радника, али да у клубу нема сумњи.

У саставу због повреда неће бити Огњена Ожеговића, Немање Николића и Зорана Тошића.

"Ожеговић је осетио сметње, доктор је предложио да одмори од потреса мозга у Сурдулици. И Николић је ван строја, Тошић такође, али верујем у остале момке".

Ђукић се није сложио на констатацију новинара да је "флоскула да данас сви играју фудбал".

"То је реалност, не флоскула. Помериле су се границе, нема више лоших екипа. То што ми нисмо чули за неке тимове не значи да не играју озбиљан фудбал. Морамо са 100 одсто да схватимо сваког ривала".

Фудбалер Партизана Данило Пантић очекује дефанзивну поставку Тракаија.

"Даћемо све од себе да остваримо победу. Вероватно нас чека затворена одбрана, претиће из контри и морамо да будемо спремни на то. Видели сте и да је Црвена звезда јуче на време отворила Литванце, да није сигурно би било проблема", навео је он.

Прва утакмица 2. кола Лиге Европе између Партизана и Тракаја игра се у четвртак од 20.30 на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести