ДУЉАЈ ЗОВЕ НАВИЈАЧЕ У ПОМОЋ Партизан без пола тима дочекује Напредак

Црно-бели без Салдање, Захида, Северине, Марковића...
s
Фото: Youtube printscreen/ FK Partizan Beograd

У Хумску стиже захуктали Напредак, а Игора Дуљају муче бројни кадровски проблеми.

- Пред нама су велики проблеми – Салдања и Захид су ван строја. Под знаком питање је Марковић. Први неће бити у протоколу, једва је одиграо дерби, Захид дуже има проблем. Суспендован је и Северина, велику посекотону зарадио је и Ковачевић. Остаје коначна реч доктора! Никад нећу тражити неко да игра на силу. Против Црвене звезде играчи су хтели на терен, нису то биле озбиљније повреде, али попут Захида и Салдање тражили су измене током утакмице - истакао је Дуљај.

Наговестио је тренер лидера шта би могао да промени у односу на меч са Црвеном звездом.

- Прво, састав! Потом и посебне детаље, поготово после прекида, из дербија. И то је зона моје одговорности. Оба гола постигнута су на европском нивоу. Очекујте Партизан спреман да од првог минута нападне противничког голмана.

Партизан 25.коло дочекује на првом месту. Недовољно да шеф струке поручи – хоћемо титулу!

- Да се вратимо у блиску прошлост. На почетку припрема многи нам нису давали шансе да ћемо бити на првом месту. Прогнозирали су трећу, четврту позицију. Размишљам, ипак, од данас до сутра и то је чињеница. И даље гледамо ка првој наредној утакмици. Погубно би било да Партизан остане без Европе и финансијске инјекције. Прошле сезоне одузео сам то клубу, надам се да су трансфери Белића и Илића вратили салдо на „нулу“. Сад наш тим има потенцијал за више, вреди. Зато и сада размишљамо само о Европи, о сутрашњем дану.

Због свега наведеног Дуља зове навијаче да у што већем броју дођу у Хумску и помногну у среду од 16:55 када почиње утакмица са Крушевљанима. 

- Исток и запад морају да буду пуни. Хвала и клубу што је отворио капије за навијаче и бесплатан улаз. Верујем да ће навијачи препознати тренутак… Показали су колико је стало до клуба и навијача. Верујем да ћемо уз подршку навијача уписати победу. Знам да је термин незгодан, ради се до 5, зато молим – навијаче да нам помогну, они су наша брана-  закључио је Игор Дуљај.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести