Екипа Кабела гостује Графичару у Београду: Поправни против лидера

Мимо свих очекивања фудбалери Кабела ремизирали су на премијери са фењерашем из Добановаца (0:0), игром и залагањем разочарали малобројну публику, време за јадиковања нема јер Новосађане већ данас очекује нови меч против лидера екипе Графичара из Београда.
govedarica
Фото: Предраг Говедарица, фото: ФК Кабел

Против Будућности је једина светла тачка био најискуснији Предраг Говедарица, али ни његова велика борбеност и залагање нису успели да пробуде из зимског сна остали део екипе.

- Увек су у главама играча већ добијени мечеви најгори што је показала утакмица на „Карађорђу“. Направили смо велики кикс, доживели праву опомену, а то можемо само исправити победом, можда је меч са Графичаром и најбоља прилика за то - објашњава Говедарица.

Филијала Црвене звезде стартовала је победом.

- Имају заиста сјајан тим  спреман на свим пољима за високе домете. Још увек ми је у глави предходни меч на Сланој бари. Надиграли смо их у свим елементима игре, али нисмо успели да их победимо. Провукли су се у Новом Саду. Реми (1:1) је ишао на њихову воденицу -  сматра искусни интернационалац.

Меч са Графичаремје дерби кола.

- Морамо у меч ући чистих глава са једном једином намером да  пружимо  максимум, покажемо да утакмица са Будућности  није била прави показатељ вредности, већ само слаб дан. Очекујемо велику борбу за сваки педаљ терена и повољан који би нас вратио у игру за висок пласман -  верује Говедарица.

За дерби са Графичарем који се игра данас (14) стратег Кабела Зоран Васиљевић због жутих картона не може да  рачуна на Марка Бјековића док ће за место стартера  поново конкурисати потпуномопорављени Ненад Кочовић.

М. Поповић    

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести