ЕКИПА КАБЕЛА СЕ ПОЈАЧАВА Гајић за убојит напад

Прелазни рок озбиљно се захуктава у табору фудбалера Кабелa. Да је управа озбиљно схватила прелазни рок говоре чињенице доласка неколико квалитетних појачања.
kabel backa, jgrlic
Фото: Ј. Грлић

Последња два су искусни  штопер Миљан Јаблан (Пролетер) и талентовани нападач Никола Гајић (Бачка). Гајића добро памте играчи Кабела јер им је јесенас на Сланој бари изједначујућим голом ускратио да  остваре победу у мечу са Бачком из  Бачке Паланке.

Гајић је био фаталан у надокнади времена. Што се доласка Јаблана тиче дошао је у правом тренутку јер је Бихорац поставио услове које и поред великих настојања да га задрже Новосађани  нису могли да прихвате.

- Имао сам након одласка из Бачке доста понуда наших и иностраних клубова међу којима је суперлигаш из Словачке. Нисмо успели да се договоримо па сам се необављена посла вратио у Нови Сад. На столу ме је чекала озбиљна понуда челних људи Кабела. Обавили смо разговоре и на задовољство обе стране постигли договор. Свиделе су ми се високе амбиције па сам се прикључио припремама - каже Гајић.

У екипи Кабела има доста младих талентованих играча из Војводине.

- Први утисци су заиста импресивни. Кабел има квалитетан тим искуства и младости. Већину играча познајем, или сам са њима играо па ми неће бити потребно пуно времена да се уклопим. Жеља ми је да се на прави начин головима одужим људима који су ме довели - задовољно ће Гајић.

        М. Поповић  

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести