Експедиција Војводине од данас на Златибору

У прилично замршеној ситуацији, у којој још увек није познато ко ће у наредној сезони бити шеф стручног штаба, фудбалери Војводине данас одлазе на припреме на Златибору.
vosa 1
Фото: Dnevnik.rs

Новосађани ће бити смештени у својој старој бази, у хотелу „Палисад“, а планирано је да на планинској лепотици остану десетак дана. Овог пута, како ствари стоје, тамо неће одиграти ни једну контролну утакмицу, већ ће се посветити стицању снаге и техничко-тактичком и раду, а припремни дуели уследиће тек када буду отишли, крајем месеца, на други део рада у Словенију.

Практично тек када буду заузели места у клупском аутобусу, данас око 8 часова, знаће се на које ће од играча на Златибору моћи да рачунају тренери Немања Кртолица, Зоран Галић из омладинске школе „Илија Пантелић“, Саша Семереди (кондициони), тренер голмана Милан Јованић и аналитичар Мирослав Смајић. Очекује се да ће до краја недеље бити одржана Скупштина клуба и оформљен нови Управни одбор, чији задатак је да под хитно именује шефа стручног штаба, који ће се након тога придружити екипи.

Према последњим информацијама, на пут ће кренути 19 фудбалера у пољу и тројица голмана, укупно 22 играча, што представља смањење планираног броја путника. То, опет, сведочи о могућности да ће се новосадском суперлигашу у наредним данима придружити и неки нови фудбалери, али, за сада, не може ни да се наслуте њихова имена. Извесно је, међутим, да међу путницима неће бити неких до јуче стандардних првотимаца,што није из клуба потврђено. Тих десетак играча остаће у Новом Саду, тренираће са тренером омладинаца Секулом Рашиованом и са члановима управе покушати да постигну договор о свом даљем статусу.       

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести