Фаворизована Звезда у Ивањици само ремизирала

Пораз од Тотенхема је очигледно оставио трага на фудбалерима Црвене звезде, у 16. колу Линглонг Суперлиге нису успели да победе Јавор (1:1).
milunovic,fk crvena zvezda
Фото: FK Crvena zvezda

У отвореној утакмици, у којој су и Ивањичани имали доста прилика, црвено-бели су имали коју више и нису успели да их искористе, што их је коштало два бода. Са овом оценом слаже се и штопер црвено - белих Немања Милуновић.

- Лоше смо ушли у меч. Нисмо били конкретни у фази напада, већ смо превише држали лопту у ногама.Након примљеног гола заиграли смо доста боље. Имали смо сијасет прилика, али дођу такве утакмице када лопта једноставно неће у гол – рекао је високи дефанзивац.

У завршници меча Милуновић је заиграо на месту нападача.

- То је била тактичка варијанта. Последњих пет минута сам био у шпицу, неколико лопти сам успео да спустим офанзивцима и то је деловало коректно. Одрадио сам добар посао и код Бенове шансе у последњим тренуцима меча, али се резултат није променио. Остаје жал што нисмо победили, али окрећемо се наредним утакмицама.

Пауза ће добро доћи фудбалерима.

- У циклусу у ком играмо утакмице на свака три дана, свака пауза добро дође. Не само да бисмо се одморили, већ и да бисмо више времена имали за тренинге – казао је Милуновић.

Тренер Владан Милојевић није задовољан исходом меча у Ивањици.

- Изузетно динамичну утакмицу нисмо успели да добијемо. Фудбалери Јавора одиграли су добар меч, били су дисциплиновани и имали доста прилика за гол. Играло се у изузетно лепом амбијенту, уз одлично навијање. Утакмица је била права првенствена. Резултатом нисам задовољан, очекивао сам више од својих играча. Морамо да анализирамо шта је недостајало у Ивањици за тријумф  како нам  се то не би поновило – рекао је Милојевић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести