Филип Стојковић: Не идемо на излет у Сурдулицу

Фудбалери Црвене звезде сигурним корацима газе ка новој титули, лако су савладали у прошлом колу Војводину и окренули се дуелу са Радником у Сурдулици.         
filip stojkovic, fk crvena zvezda
Фото: Филип Стојковић, фото: ФК Црвена звезда

- Одиграли смо добру утакмицу против Војводине, у прелепом амбијенту били смо мотивисани и ефикасни. Одужили смо се  бројним навијачима и заједно идемо у нове победе – рекао је десни бек Филип Стојковић.

Гостовање Раднику неће бити само излет у Сурдулицу.         

- Забележили смо против Радника најубедљивију победу у првенству, да би након тога Сурдуличани заиграли као препорођени и били тврд орах за већину ривала. У Сурдулици ће амбијент сигурно бити инспиративан за домаћина и нас па очекујем лепу фудбалску представу. Искрено  сматрам да нас чека тежак дуел против мотивисаног домаћина, али сматрам да ће наш квалитет пресудити. Новајлије у редовима црвено – белих су оставиле добар утисак у мечу са Вошом.

- Заиста су дошла квалитетна појачања, против Новосађана су њих четворица потврдила класу. Лепо смо их прихватили, атмосфера  међу нама је одлична и  верујем да следе нови успеси. Звезди је намера да забележи све победе до вечитог дербија.

- Партизан се консолидовао и сигурно ће се жестоко борити за титулу. Подразумева се да  нам је јако битно да до сусрета са комшијама будемо успешни – поручио је Стојковић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести