Финале купа на подручју ФС Сомбор: Пригревичанима победнички пехар

Победнички пехар намењен финалистима купа Подручног фудбалског савеза Сомбор припао је фудбалерима пригревачког Братства који су након извођења пенала савладали сомборски Раднички (Ст) са 4:2.
prigrevica
Фото: Славље Пригревчана, фото: Приватна архива

На голу Пригревчана био је сјајни Дејан Кронић који је у неколико наврата блистао. У регуларном току, у 76. минуту зауставио шут Ћовина са беле тачке, а касније одбранио ударац Радмановића што је било пресудно за крајњи резултат. Иначе, финале није било интересантно, да да није било кобних грешака судије Небојше Зељковића из Црвенке, вероватно да се не би имало о чему дискутовати.


Појачан стручни штаб Братства

На клупи Братства поред Животе Гавриловића појавио се и Мирослав Горданић као појачње стручног штаба. Он је у Пригревицу дошао из Хајдука где је био помоћни тренер.


Превише обостраног респекта, тактичког надмудривања и много грешака обележили су финале од кога се очекивало много више.      

Ј. Бањац

Братство - Раднички (Ст) 4:2 (0:0, 0:0)

ПРИГРЕВИЦА: Игралиште „Горан Несванулица - Клипи”, гледалаца око 600, судија: Зељковић (Црвенка), жути картони: Вукић, Швељо (Братство), - Аренац (Раднички). Стрелци са пенала: Вукић, Вуковић, Бајчев и Макар (Братство), а Богуновић и Чордашић (Раднички).

БРАТСТВО: Кронић 8,5, Ивановић 6,5, Ресановић 6,5, Вуковић 6,5, Бајчев 7, Јухик 6,5, (Носковић 6,5), Сремчевић 6,5, Вукић 6,5, Швељо 6,5, Станковић 6,5, Бурсаћ, (Марак 6,5)

РАДНИЧКИ: Буловић 7, Чордашић 6,5, Славуљица 6,5, Радмановић 6,5, Кнежевић 6,5, Ћовин 6,5 (Цветковић), Ђоровић 6, (Аренац 6), Богуновић 6,5, Антунић 6,5, Бошковић 6,5

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести