ФК Нови Сад: Уместо Курћубића нови тренер Горданић

Након неочекиваног ремија на Детелинари са Слободом (1:1) шеф стручног штаба Новог Сада, тренутно четврте екипе Војвођанске лиге Југ, Петар Курћубић поднео је оставку.
Miroslav Gordanić Foto: privatna arhiva
Фото: Мирослав Горданић Фото: приватна архива

Управа клуба на челу са председником Бранком Милошевићем и спортским директором Александром Важићем је брзо одреаговала, уважила је оставку на упражњено место довела Мирослава Горданића.

- Уважили смо све разлоге оставке које нам је предочио Курћубић, захвалили се на досадашњем раду. Поједини резултати нису били у доменима предвиђања да се од првог пролећног кола умешамо у борбу за највиши пласман. Тренутно за водећом екипом Јединства заостајемо седам бодова  па је оставка била  логичан потез.Одлучили смо се за младог тренера Мирослава Горданића да продрма екипу, унесе неопходну позитивну енергију из екипе извуче максимум каже секретар стручног штаба Михаило Јањић.

Нови тренер представљен је играчком кадру.

- Редовно пратим збивања у овом рангу такмичења, доста добро познајем екипе.  Искрен да будем био сам изненађен и почаствован позивом спортског директора Александра Важића који је у име клуба обавио разговоре, предочио шта се од мене очекује. Свиделе се високе амбиције да се и поред бодовног мањка   умешамо у борбу за врх табеле. Увек сам био оптимиста па се надам да ћу у клубу светле традиције који се крупним корацима враћа на фудбалску сцену дати допринос успесима рекао је нови стратег, а успешну тренерску каријеру градио је у Кабелу, Братству, Борцу из Шајкаша,Хајдуку из Куле и Црвеној звезди.

Ватрено крштење на клупи Новог Сада Горданић би требао да има у Белегишу са Подунавцем, а  сарадњу је утаначио до краја првенства.

М. Поповић 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести