ФК Пролетер очекују нови изазови

НОВИ САД: Фудбалери Пролетера у трећем првенственом колу одиграли су на “Карађорђу” нерешено(1:1) са чврстом екипом Бачке из Бачке Паланаке.
Proleter/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић

Одиграли су слабије од очекиваног, али су имали победу у рукама, да би је прокоцкали у надокнади времена(примили гол са пенала), па  су морали да се задовоље бодом. И поред слабијег издања имали су победу у рукама, прокоцкали су је у првом минуту судијске надокнаде када су гости успели да реализују једанаестерац и сасвим заслужено освоје  бод.

- Када одиграш слабо полувреме и не примиш гол, а у наставку доста тога поправиш и дођеш до предности, а онда имаш победу у рукама и прокоцкаш је, онда нема места задовољству.  Нисмо заслужили победу – искрен је тренер Сланобараца Бранко Жигић.

Три утакмице у десетак дана одразили су се на екипу.

-У прва два кола имали смо потребну свежину, против Бачке убрзани ритам играња утакмица узео је данак. Не могу да кажем да  играчи нису желели  успех,пружили су тренутни максимум,што није било довољно за тријумф.

После меча играчи су били потиштени из разлога што у прва три кола нису освојили планираних девет бодова.

- Играчима  сам после меча рекао да дигну главу  и да што пре забораве овај дуел и да се  окрену новим изазовима. Млади су ово момци и треба им дати подршку- поручио  је Жигић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести