ФК Шајкаш славио у баражу

Фудбалери Шајкаша из Ковиља успели су да задрже статус, што значи да и наредне сезоне играју у Новосадској лиги. У реванш утакмици баража, после боље игре у другом делу сусрета, заслужено су савладали „канаринце”. У првој утакмици резултат је био 2:2.
baraz
Фото: Dnevnik.rs

Топло и спарно време утицало је на игру на почетку меча и једни и други су се определи за позицијону игру и ретко кретали у напад. У таквој игри било је мало прилика, а већ прву Ковиљћани су искористили када је  Радивојевић једну дубинску лопту послао у мрежу. Само неколико минута касније, после неуспеле офсајд замке, Банчић је успео да изједначи. У наставку меча играо је само један тим - Шајкаш.

Ковиљчани су повели после велике грешке Мирића, који је изгубио лопту на ивици шеснаестерца, а потом је скривио пенал и црвени картон. Када је Михајловић погодио леви доњи угао било је јасно да ће Ковиљчани славити. За само неколико минуту екипа Шајкша је постигла још три гола. Биле су то лепе израђене акције, а стрелци су се просто ушетали у мрежу.

Шајкаш - Нови Сад 5:2 (1:1)

КОВИЉ: Игралиште у Ади, гледалаца: 500, судија: Радаковић (Нови Сад), стрелци: Радивојевић у 12. и 70. Михајловић у 65. (из пенала) и 82. и Панић у 84. за Шајкаш, а Банчић у 18. и Фишер у 87. минуту за Нови Сад. Жути картони: Божоки, Радојчић (Шајкаш), Лимановић, Станчић (Нови Сад). Црвени картон: Мирић (Нови Сад).

ШАЈКАШ: Попин 6, Гојков 6, Граорац 6, Божокин 8, Радојчић 7, Карас 7, Заов 8, Котуљач 6 (Шведић 7), Николаш 6, Радивојевић 7, Михајловић 7, Панић 7.

НОВИ САД: Багаш 6, Поповић 6, Лимановић 6, Банчић 6, Мирић 5, С. Рашиован 6, Спиридоновић 5 (Косо), Мирковић 6, Станчић 6, А. Рашиован 6, Фишер 6.

Г. Ковач

EUR/RSD 117.7414
Најновије вести