Ђиласови пајташи настављају са преварама: Преко лажног налога ФК Војводина зову на протест!

На друштвеним мрежама, преко лажног Твитер профила ФК Војводине, појавио се позив на протест у Новом Саду.
djilas, jeremic, obradovic, printscreen
Фото: Printscreen

„У петак у 18 часова идемо на протесте. Сви ви којима је Воша у срцу, а с муком гледате упропаштавање клуба од стране управе, сачињене од кадрова Вучевића и Бајатовића, да би испао у I лигу, а они изместили стадион“,  наводи се у позиву на лажном налогу.

Фото: Printscreen twitter

Убрзо се на званичном Инстаграм профилу огласио клуб из Новог Сада, тако да је постало јасно да је заправо реч о превари. ФК Војводина јавно је одбацила позиве које је у њено име на друштвеној мрежи Твитер данас упутила непозната особа са лажног налога. Исто саопштење Војводина је објавила и на свом сајту.

Фото: Printscreen Instagram

„Град Нови Сад и компаније Србијагас су снажно стале иза клуба нап уту његовог оздрављења, који се пре свега огледа у поправљању економско-финансијске ситуације. На жалост, спортски резултати ни изблиза не прате мере финансијске стабилизације клуба.

Управни одбор предузима низ мера како би и спортски резултати били у складу са очекивањима свих којима је Војводина у срцу. У току је израда главног пројекта стадиона Карађорђе, који и дефинитивно остаје на месту где је и сада, а све остало су злонамерне инсинуације оних којима не одговара стабилна ФК Војводина“, навео је  Управни одбор ФК Војводина.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести