ФК Вождовац: Омладинци Митровић и Николић потписали стипендијске уговоре

У просторијама Фудбалског клуба Вождовац стипендијске уговоре потписала два фудбалера рођена 2005. године. 
ФК Вождовац/Митровић и Николић са директором Мирковићем
Фото: ФК Вождовац/Митровић и Николић са директором Мирковићем

У друштву родитеља и Генералног директора клуба Милоша Мирковића парафе на уговоре ставили су Младен Митровић и Милан Николић. Оба фудбалера су родом из Лесковца и у будућности ће представљати прави залог за будућност ‘Змајева’.

Милан Николић игра на позицији бочног нападача и један је од најталентованијих фудбалера рођених 2005. године. Младен Митровић игра на позицији везног играча и краси га сјајно разумевање игре.

Генерални директор Вождовца Милош Мирковић напомиње да ће клуб наставити да ради на промоцији младих фудбалера.

– Највећа сатисфакција за клуб јесте када млади фудбалери и њихови родитељи препознају у Вождовцу здраву средину која може да им пружи све услове за напредак, како фудбалски, тако и људски. То импонује и обавезује нас да наставимо да радимо квалитетно и предано. Након ситуације са Коронавирусом наставили смо тамо где смо стали и поглед бацили опет – у будућност. Почетком године већ смо промовисали Радуловића и Стоисављевића из омладинског погона у први тим, а Пиргић је потписао стипендијски уговор. Скорашње истраживање ЦИЕС Фудбалске опсерваторије говори да смо други тим у Суперлиги по давању шансе играчима до 21 године, и то је пут којим ћемо наставити даље – јасан је Генерални директор клуба Мирковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести