ФСС донира Инфективној клиници 250.000 евра

БЕОГРАД: Фудбалски савез Србије почео је акцију прикупљања средстава за помоћ у борби против корона вируса, а први прикупљен износ од 250.000 евра донираће Инфективној клиници у Београду за набавку респиратора и медицинске опреме, објављено је на сајту ФСС.
fss
Фото: FSS

ФСС апелује на све актере који живе од фудбала и за фудбал да у складу са својим могуцностима помогну у борби за Србију против корона вируса, објављено је на сајту савеза.

Клубови, играчи, тренери, судије, спонзори, привредници, фудбалски радници…и сви они који желе и могу да помогну, нека покажу јединство и солидарност у тренуцима када је Србији оно најпотребније, поручују из Фудбалског савеза Србије.

Како се наводи у саопштењу, запослени у систему ФСС издвојили су део својих месечних примања, а акцију која је потекла од најужег руководства савеза, значајним средствима ће помоћи и фудбалски репрезентативци Србије.

Средства могу да уплате на наменски динарски хуманитарни рачун Фудбалског савеза Србије 160 - 406494-78 односно наменски девизни хуманитарни рачун, а инструкције се налазе на сајту ФСС.

Кампања ће трајати док год буде трајало ванредно стање, а савез ће континуирано обавештавати јавност о висини прикупљених средстава.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести