ФСС: Обустава такмичења, тренинга, окупљања....

БЕОГРАД: Фудбалски савез Србије (ФСС), у складу са проглашеним ванредним стањем у земљи због коронавируса, наложио је обуставу такмичења, одигравање пријатељских утакмица и одржавања тренажних процеса у фудбалским и футсал клубовима.
fss
Фото: FSS

"Сви фудбалски и футсал клубови под ингеренцијом ФСС, дужни су да одмах обуставе учешће у фудбалским такмичењима свих нивоа, откажу све заказане пријатељске утакмице, обуставе све видове тренажног процеса играча и играчица, престану са организовањем било каквог вида рекреативног бављења фудбалом и футсалом и престану са окупљањем спортиста и спортисткиња у својим просторијама", наводи се на сајту ФСС.

Такође, налаже се свим фудбалским и футсал клубовима, као и територијалним, окружним, градским и општинским фудбалским савезима под окриљем ФШ, да прате обавештења, наредбе и упутства надлежних државних органа и да поступају у складу са оним што у њима буде саопштено.

"О свим даљим мерама које ће бити предузете у фудбалском и футсал спорту, ФСС ће обавештавати своје чланове званичним каналима комуникације (интернет презентације – сајт и друштвене мреже), путем средстава јавног информисања и свих других доступних начина комуникације", истичу из ФСС.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести