Фудбалер Партизана Никола Терзић: Освојили смо веома битна три бода

БЕОГРАД: Освојили смо веома битна три бода и треба да наставимо у оваквом ритму, рекао је млади фудбалер Партизана Никола Терзић после победе против ТСЦ-а.
terzic
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Црно-бели су јуче победили ТСЦ 3:1 после преокрета у 14. колу Суперлиге, а двоструки стрелац био је Терзић.

"Наравно да је рано примљен гол био шок за нас. Мало смо лошије ушли у утакмицу, примили гол, али после тог примљеног гола смо се тргли и брзо преокренули резултат”, рекао је Терзић за клупски сајт.

"Постигао сам два гола, укупно четири у првенству и то сваки из прелепих акција мојих саиграча. Имамо наш стил игре, стално смо опасни, улазимо у доста шанси и дајемо голове, што је најбитније. Добро сам се осећао данас, а шеф Станојевић је честитао целој екипи. Освојили смо веома битна три бода и треба да наставимо у оваквом ритму".

Иако ужива поверење стручног штаба које се огледа у већој минутажи, он сматра да се не треба зауставити на тренутном нивоу.

"Увек има места за напредак, поготово код нас младих играча. Сваки тренинг нам је битан да упијамо оно што нам причају тренери и саиграчи. Тако нам је све лакше, боље смо постављени на терену, боље одлуке доносимо, наравно да увек има места за напредак”, каже Терзић.

Нова три бода које је Партизан однео на овом гостовању неопходна су екипи како би остали позиционирани на врху табеле и задржали континуитет победа у домаћем првенству.

"Свака утакмица нам је важна. Играли смо против јако добре екипе, организоване, са доста искусних играча, на новом стадиону и у лепом амбијенту. Ово је јако важна победа. На првом смо месту на табели, у сваку утакмицу улазимо као да је најважнија. Надамо се да ћемо задржати ту прву позицију до краја првенства!”, истиче Терзић и додаје:

"Већ у четвртак играмо на нашем стадиону против екипе Металца. Спремамо се за четвртак, увек идемо на победу, а надамо се да ће тако и бити", закључио је Терзић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести