Фудбалери Бачке из Бачке Паланке упалили моторе: Циљају повратак у елитну лигу

Прозивку фудбалера ОФК Бачке обавио је шеф стручног штаба Дејан Рађеновић.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

У други део прволигашке сезоне улазе са циљем да освоје једно од прва два места и да се палнирају у елитну лигу. 

- Припреме смо почели у нешто измењеном саставу у односу на јесењи део првенства. Неки играчи су отишли, а са друге стране имамо новајлија. Међутим, списак новајлија још није завршен, чекамо три – четири искуснија играча да потпишу за наш клуб. Реч је о квалитетним фудбалерима који су нам потребни како бисмо наше жеље спровели у дело. Са староседеоцима и новајлијама упустићемо се у борбу за повратак у Суперлигу – најавио је Рађеновић.

Део припрема биће обављен у Пули, а на пут се креће 2. фебруара.

- У Пули су услови за рад изванредни, провешћемо тамо дванаест дана и одиграти три утакмице. Верујемо да ћемо спремни дочекати наставак првенствене трке. Припреме у Пули су од великог значаја, јер ако на њима одрадимо планирано можемо да рачунамо на повратак у елиту – казао је Рађеновић.

Директор клуба Срђан Илибашић представио је новајлије и најавио рад у припремном периоду.

- Сви играчи су успешно прошли тестове, у Бачкој Паланци тренираћемо до 2. фебруара, да би се затим преселили у Пулу. За сада су у наш клуб стигли Миленко Шкорић, Младен Лукић, Данило Алексић, Милош Зличић, Сава Радић и Марко Пантић. Листа долазака није закључена, настојаћемо да доведемо једног искуснијег играча на позицији штопера, затим левог и десног бочног. Нека имена су у оптицају, али не бих још увек да их спомињем. Углавном, појачања ће сигурно још бити, Бачка је озбиљан клуб који је по свим аспектима заслужује да игра Суперлигу - казао је Илибашић.

Д. Зорић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести