Фудбалери Бачке вредно тренирају и појачавају се

Већ десетак дана фудбалери Бачке на свом стадиону вредно тренирају под руководством шефа стручног штаба Дејана Ранђеловића.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Проблема нема, сви играчи су здрави и беспрекорно испуњавају постављене задатке, што је и очекивано обзиром да нису ни прекидали са радом, па је лопта у првом плану.

- Ове припреме су специфичне, нема уводног кондиционог дела,радимо на уигравању линија и због тога је лопта  стално присутна – каже тренер Дејан Ранђеловић. И док играчи раде свој посао управа покушава да појача играчки кадар. По завршетку првенства ангажована су двојицу младих фудбалера, Дејан Парађин из Рада и Луку Гојковића из БСК -а из Борче, а од јуче екипа је јача за искусног нападача са богатом иностраном и домаћом каријером, тридесетједногодишњег Славишу Стојановића, некадашњег играча Јагодине, Смедерева, Борца из Чачка и Радничког из Ниша. Славиша је носио и дресове Хапоел Кфар и Шева (Израел) и Керала (Индија).

- Мораћемо да се појачамо у свим линијама, јер Прва лига и Суперлига се по квалитету и те како разликују. Настојаћемо да направимо екипу која ће се равноправно борити са ривалима у елитном рангу – најавио је  спортски директор Илија Илибашић.

Паланчани ће највероватније комплетне припреме одрадити на свом стадиону, а уговорили су и неколико контролних утакмицу. Прву  проверу имаће данас када ће снаге одмерити са српсколигашем Радничким у Сомбору, потом ће играти са ТСЦ - ом, па са Кабелом  у Новом Саду, затим са  Радом, а  генералкуи ће имати 25. јула са Инђијом. 

- Имамо сјајне услове на нашем стадиону и зато нема опотребе да идемо у неко друго место или планину. Ситуација с коронавирусом се компликује, нећемо да ризикујемо, остајемо у Паланци, а већ имамо квалитетне спаринг партнере у припремном периоду. Квалитетно се ради, атмосфера је повољана, верујемо да ћемо сачинити добар тим и да ћемо бити спремни за суперлигашке изазове – поручио је Илибашић.        

Г. К.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести