ФУДБАЛЕРИ БЕЧЕЈА ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ: Ивановић нови кормилар

Иако још увек без председника, али са новим шефом стручног штаба Драганом Ивановићем , Бечејци су почели припреме за наставак сезоне у Српској лиги.
1
Фото: Фудбалери Бечеја на првом тренингу, фото: В. Јанков

- О Бечеју је илузорно трошити речи. Пратио сам их када су били прволигаши и било ми је жао што нису задржали статус. Ова сезона је, такође занимљива. До деветог кола су били трећи, а онда је наишао изненађујући резултатски пад. Много фактора зависи какве ћемо резултате бележити у наставку сезоне, а важан је и тренер. Ево, 28 година се бавим овим послом и никада нисам испао, па обећавам љубитељима фудбала у Бечеју да ни сада нећемо испасти. Неће бити лако, али као тренер имам обавезу да скоцкам тим који ће моћи да оствари циљ и задржи српсколигашки статус. Направићемо тим, од којег се могу очекивати добри резултати - рекао је нови кормилар тиског брода Драган Ивановић и одмах кренуо на тренинг на терену са вештачком травом. Са њим су на терену су били тренери Милорад Јањуш и спесијалиста за рад са голманима Милош Андрић.

Комплетне приреме Бечејци обавиће се крај Тисе, где постоје оптимални услови за рад на терену са вештачком травом и теретани у оближњем „храму спортова“.

- За сада су  исписнице узели Мартин Јелић(Србобран), Адам Нађпал (Кикинда)  и Миливој Крмар. Биће још одлазака, а и долазака. - укључио се у разговор спортски директор Милош Андрић.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести