Фудбалери Црвене звезде допутовли на Кипар

Експедиција фудбалера Црвене звезде у јутарњим сатима стигла је на Кипар, где ће одрадити први део припрема за наставак сезоне у Суперлиги и Лиги Европе.
crvena zvezda na kipru, crvenazvezdafk
Фото: crvenazvezdafk.com

Београђане је испратила температура од -3 степена, колико је забележено у престоници Србије, док их је дочекало лепо, сунчано време, с температуром од пријатних 15 степени. Тренер Владан Милојевић је у Пафос повео 32 играча, међу којима су двојица новајлија - Мохамед Ел Фарду Бен и Стефан Хајдин, као и четворица момака из омладинског погона.

Пафос је традиционална база црвено-белих, који се већ трећу годину узастопно враћају у овај кипарски град. У клубу оцењују да су услови и овог пута добри, па ће играчи моћи да се фокусирају само на обавезе и рад на терену. Изузетно љубазни домаћини, судећи по првим утисцима, побринули су се да играчи лидера на табели у нашој  Суперлиги имају све потребне услове и да им ништа не недостаје.

Све тренинге екипа ће имати на Градском стадиону у Пафосу и у Спортском центру у Јероскипу, где ће тренирати на одличним и добро уређеним теренима. Уз то, црвено-бели ће моћи и да уживају у лепим и модерним шеталиштима поред саме обале мора, што ће им и те како пријати у тренуцима када се буду одмарали од напорних тренинга. Звездини фудбалери су већ одрадили први поподневни тренинг.

С. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести