Фудбалери Црвене звезде у Сурдулици наставили серију победа

Фудбалери Црвене звезде наставили су серију победа у првенству, али игром против Радника никако не могу бити задовољни.
gajic, fk crvena zvezda
Фото: Milan Gajić, foto: FK Crvena zvezda

Иако је на терену била постава без Марина, Бена и Боаћија, по многима најбољих играча црвено-белих, ипак, очекивала се боља представа од момака који су наступили у Сурдулици, а једини који су максимално положили испит били су Милан Гајић, стрелац јединог гола, и Борјан, који је зауставио неколико зицера противника. Овај први пресрећан је што је постигао првенац за нови клуб.

„Када дате пресудни гол не можете а да не будете задовољни. Утакмица је била тешка, Радник се показао као одличан такмац.Што се тиче гола, био сам на правом месту у право време и све остало је познато. Овај гол посвећујем супрузи Даници“, казаоје сјајни бек.

Гајић је прокоментарисао своје прве две утакмице у дресу Црвене звезде.

„Фудбал се игра да би се давали голови, па ме не чуди што сам се уписао у стрелце. Задовољан сам својим партијама у новом клубу. Знао сам да је одлука да пређем у Звезду права и то се сада и показује. Хвала саиграчима и стручном штабу што су ме лепо прихватили и припремили за изазове који подразумевају ношење овог дреса. Надам се да ћу наставити у добром ритму и да ће екипа наставити ниску победа, којима би обезбедила оба домаћа трофеја.“

У Сурдулици се играло по веома лошем терену.

„Терен и услови за игру су били изузетно тешки, али против тога се не може. Знали смо шта нас чека, ушли смо добро у меч и у првом полувремену контролисали игру. Потом смо непотребно ушли у нервозу и противник умало то није казнио. Битно је да смо победили и да смо одржали разлику над најближим пратиоцима.“

Следи 159. вечити дерби.

„Имамо довољно времена да се спремимо за комшије. Дерби је специфичан, много пута се то показало, тако да нема фаворита. На нама је да добро тренирамо и да мирне главе уђемо у утакмицу. Ако тако буде, очекујем победу“, поручио је Гајић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести