Фудбалери Инђије вратили се из Умага и одиграли још две утакмице

Фудбалери Инђије су се вратили са припрема у Умагу и у међувремену одиграли две утакмице, зелено - бели су у Београду изгубили од Графичара (2:0) и у уторак у Шапцу ремизирали с Мачвом (1:1), а наредних дана ће брусити форму за наставк првенства и утакмицу са ТСЦ -ом. 
aleksandar janjic
Фото: Youtube Printscreen

- Припреме су прошле онако као и што смо  очекивали - каже тренер Инђије Александар Јањић. - Било је ту добрих и лоших ствари. Успона и падова током тренинга и током утакмица. Најважније да није било повреда. Полако се приближавамо оном што би смо хтели да играмо у првенству. Још има доста тога да се уради. Али, оно што је  битно, полако исправљамо грешке.

Током зимског прелазног рока у тим Инђије је стигло доста нових играча.

- Новајлије се добро уклапају - објашњава Јањић. Видим да су их играчи добро прихватили, што је најважнија ствар. Потребно је да прође неко одређено време, неко се мало брже уклопи, некоме треба више времена да се адаптира и на средину и на нове играче, на нове захтеве, стручни штаб.

Тим се полако формира, али остаје питање да ли је потребно да се екипа појача са још неким играчем.

- Ми  смо у прелазном року довели неколико играча. За нека може да се каже да су нам освежења. У сваком случају потребна су нам још можда два играча, Надам се да ћемо решити и те проблеме. Ми смо мали клуб и сходно томе, тако се и понашамо. То је једна кочница за нас. Тако да морамо добро да пазимо, да сечемо, да бирамо. Да би смо довели нешто што за нас јесте појачање, или освежење у екипи, али финансије су те које су сигурно најважније у овом тренутку. Ми се простиремо колико смо дуги и покушавамо на тај начин да економишемо колико можемо. Да урадимо оно што је најбоље за клуб и да доведемо оно што нам је најпотребније. Наше највеће појачање је то што смо прошли једне добре припреме, што су их играчи савладали без великих проблема – казао је Јањић.

А. Б.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести