Фудбалери Кабела на одмору: Одлази комплетан тим

Фудбалери Кабела  су тренутно на одмору, додуше на игралишту крај Штранда и даље се котрља буба - мара , одиграна је хуманитарна  утакмица за помоћ поручнику пилоту војске Србије Мирославу Миклошу између ветерана Кабела и Уметничке репрезентације Србије, а на мечу  присуствовало је неколико играча првог тима међу њима и Ненад Кочовић.
fk kabeb
Фото: J. Grlić

Кочовић је један од играча који је на излазним вратима обзиром да му је истекао уговор и слободан је у бирању нове средине. Неуморни спољни леви продорима и прекидима скренуо је пажњу другим клубовима ,па је једним корак на добром путу да каријеру настави у Суперлиги.

- Истекао ми је уговор и имам доста понуда. У овом тренутку близу сам потписа уговора са једним нашим клубом из Супер лиге - каже Кочовић.

Са којим ће играчким кадром трећепласирана екипа Прве лиге започети припреме, које су заказане за 25 јун још увек се незна.  Неколицина играча  се већ вратило  са позајмице у Војводину, а то су: Пушкић, Мирић, Мандић, Видаков, Богдановић, Месаровић, Павлићевић, као и Василевић,  као и помоћни тренер Мирослав Смајић. Из стручног штаба отишао је у Пролетер и тренер голмана Војислав Вукић.  Поред тога уговори су истекли Бихорцу који је Нови Сад напустио два кола пре краја првенства, Којичић је по писању медија већ виђен у Новом Пазару, Секулића тражи клуб из Јерменије, слободни су Обадовић и Бечелић док је статус одличног голмана Владана Елесина ближи одласку него останку. Када се томе дода чињеница да је Предраг Говедарица најавио опроштај од играчке каријере, да Зоран Караћ тражи састанак са челницима клуба, Кабелу се не пише добро.

Зато у ваздуху лебди неизвесност, да ли ће се и у пред ову сезуну наставити сарадња са Војводином или ће се Кабел ослонити на сопствене снаге.

М.  По. 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести