Фудбалери Кабела почели припреме за нову сезону

Са припремама  за нову сезону почели су и фудбалери Кабела.
kabel
Фото: Фудбалери Кабела на првом тренингу, фото: Ј. Грлић

По речима председника клуба Милоша Никачева и у новој сезони фудбалери крај Штранда  играће допадљив фудбал,а циљ је као и минулој највиши пласман - пласман у Суперлигу.    

Без обзира на све наше амбицији су највишље - објашњава Немчев.

- Имамо одличне услове, добар играчки кадар, а са неколико нових играча и снажћан тим, који може да се умеша у борбу за Суперлигу.  Добро смо сагледали играчки кадар, већ смо ангажовали  неколико проверених младих ифудбалера, а неколицна је тренутно на проби.  Очекујем и помоћ у играчком кадру од Војводине.


Отишао тренер Котрљановић

Први тренинг водио је шеф струке Зоран Васиљевић са помоћником Мирославом Смајићем, тренером голмана Војом Вукићем, није било кондиционог тренера Александар Котрљановић, који је је напустио тим.


Шеф струке Зоран Васиљевић упознао је играче са планом припрема, који је добро избалансиран, а потом је одрађен и први тренинг.

- Задовољан сам, евидентан је висок вољни моменат код играча, који је гарант квалитетног рада. Сачували смо  костур тима, остали су искусни играчи, голман Браћ Говедарица, Караћ, Кочовић, Месаровић, Којичић, Србијанац, Петрић, Жуниор и Павлићевић Довели неколико новајлија и оних који ће бити на скенеру у овом уводном делу - каже Васиљевић.  

Највероватније је да ће комплетне припреме фудбалери Кабела одрадити у Новом Саду.

- Тенутна здравствена ситуација са коронавирусомдопринела је да одустанемо од припрема на некој од планина. У наредних пет недеља тренираћемо на нашем игралишту и играти пријатељске утакмице. Имамо идеалне услове на главном и помоћном терену. За сада смо уговорили четири провере, прву у среду са новим суперлигашем Бачком крај Штранда, а у плану је и меч са Војводином - истакао је Васиљевић.      

М. Поповић

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести