ФУДБАЛЕРИ КАБЕЛА ПОРАЖЕНИ ОД ,,1. МАЈА": Штрандароши играли добро, али остали без бодова

Фудбалери Кабела претрпели су први пораз по наставку Српске лиге група Војводина. Бољи од Новосађана са 2:1, истина само резултатом био је ,,1. мај" из Руме.
С. Шушњевић
Фото: Dnevnik.rs

Домаћи су од старта притискали  дефанзивну линију гостију и били су ближи постизању гола. Како је време одмицало тако су Румљани играли све отвореније и било је очито да желе више од бода. Новосађани су и даље имали иницијативу и константно су претили, али нису успели да погоде мету. До одласка на одмор било је много фаулова и прекида, а мало ефективне игре. 

Фото: Dnevnik.rs

У наставку сусрета гости су неочекивано стигли до вођства.  У 58. минуту након неуспеле акције Кабела брзо су развили контру и са неколико додавања стигли пред потивнички гол  где се  нашао Алексндар Крижан и неометано савладао Стефана Дражића. Домаће је гол разљутио, па су убрзо изједначили. На један од многих употребљивих центаршутева налетео је Лука Милисављевић и поготком најавио нову салву напада како би сва три бода остала крај Штранда. Поново, када се нико није надао ,,1. мај" долази до гола. Низали су се акције Штрандароша, али су гости добро истрчаном контром и сигурно егзекуцијом Бориса Зечака стигли до нове предности, играо се 81. минут. Нападао је Кабел до последње секунде, али су гости у Руму отишли са целим пленом.

В. гвозденовић


Кабел - ,,1. мај" 1:2 (0:0)

НОВИ САД: Стадион Кабела, гледалаца: 250. Судија: Стојчевић. Стрелци: Милисављевић у 68.  за Кабел, а Крижан у 58. и Зечак у 81. минуту за ,,1. мај". Жути картони:  Пенић (шеф стручног штаба) (Кабел), Радовановић, Лукић, Зечак, Илић и Крижан (,,1. мај")

КАБЕЛ: Дражић 6,5, Марјановић 7 (од 46. Марјановић), Пауновић 6,5, Новаковић 7, Сердар 6,5, Ђурић 7, Петровић 7 (од 80. Трнчевић), Апостоловски 6 (од 62. Илић), Милисављевић 7,5, Јелић 7, Пиваш 6 (од 46. Батос).

,,1. МАЈ": Илић 6,5, Јованов 7 (од 76. Бибић), Ђ. Стојановић 6,5 (од 46. Панчић), Радовановић 5(Од 12. Богићевић 6,5), Лазић 6 (од 65. Радојичић), Крижан 7,5, Стајки 7, Брајић 7, Лукић 7, Зечак 7,5, У. Стојановић 7.


 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести