Фудбалери Кикинде се припремају у доброј атмосфери: Тестови по мери

Као и прошле сезоне, зимски ред вожње ОФК Кикинда је почела у гостима против Земуна.
fudbal
Фото: ФК Јединство

Кикинђани су сада били успешни (3:2), а потом је севернобанатски српсколигаш, у СЦ Телеоптик, одмерио снаге и са јуниорима Партизана, уз пораз минималним резултатом.

– Играчи напорно тренирају, одговорни су, а у екипи влада лепа атмосфера. Добро смо загазили у јачи интезитет, а на вештачкој подлози било је видљиво да су се Земунци боље сналазили. Већим делом контролисали су игру и били сигурнији када су технички елементи у питању. Задовољан сам трчањем и залагањем играча, имали смо добрих момената, али желимо да то све то буде квалитетније и константније, јер неколицина играча мало заостају у раду – каже Владимир Шпоња, тренер ОФК Кикинде.

У првој земунској провери сви су добили шансу.

– Пружио сам прилику и талентованим омладинцима Вељковићу и М. Кецману, рођени су 2007. и 2008. године. Показали су да се не плаше изазова и да је лепа будућност пред њима, ако буду предани тренинзима и мукотрпном раду.

У другој утакмици, против омладинаца Партизана, у првом делу није било голова, а домаћин је до јединог стигао средином наставка.

– Била је то још једна добра провера, с јаким темпом, трчањем и много лепих потеза и шанси на обе стране. Гледајући нашу организованост и техничко-тактичке детаље, задовољнији сам овом провером, него првом утакмицом против Земуна, иако смо победили. Нисмо били прецизни против Партизана у завршници и недостајали су голови, да бисмо у потпуности добили позитивну слику са ове утакмице, али иза нас је тек нешто више од две седмице рада и још сви играчи подједанко добијају прилику – јасан је Шпоња.

 П. Т.

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести