Фудбалери Младости ГАТ допутовали на припреме на Златибор

ЗЛАТИБОР: Фудбалери новог суперлигаша Младости ГАТ из Новог Сада јуче су допутовали на ударни део припрема који ће да обаве на Златибору.
2
Фото: Dnevnik.rs

Предвођени новим шефом стручног штаба Бранком Жигићем, играчи из Српске Атине сместили су се у изванредном, новом хотелу „Златибор“ и у поподневним сатима одмах су изашли на оближњи терен и одрадили први тренинг опоравка.

Експедиција из највећег града у АП Војводина на падинама једног од наших најпознатијих туристичких центара, у наредне две недеље вежбаће на падинама Златибора и спремати се како би што спремније дочекала почетак дебитантске сезоне у елитној лиги Србије. Прва утакмица очекује Младост ГАТ у Сурдулици, где ће јој 9. јула домаћин бити тим Радника, док ће у другој рунди, на стадиону „Карађорђе“, бити домаћини екипи Војводине, у градском дербију.


„Дневник“ уз Младост ГАТ

С припрема млађег новосадског суперлигаша на Златибору свакодневно ће извештавати наш лист. Новинар спортске рубрике „Дневника“ Александар Предојевић део је експедиције Новосађана и потрудиће се у наредним данима да читаоцима највећег и најстаријег војвођанског дневног листа верно пренесе атмосферу и све оно на чему раде фудбалери Младости ГАТ.


– Уводни део рада обавили смо на нашој ГАТ арени, а сада нас чекају две паклене недеље припрема, током којих ће основни циљ да нам буде да уиграмо линије екипе и упознамо се с новим саиграчима – рекао је један од најискуснијих првотимаца Новосађана Данило Секулић. – Знамо да нас очекује веома тешка сезона и због тога смо решени да искористимо одличну атмосферу у екипи и услове које ћемо имати, како бисмо утакмицу с Радником дочекали максимално спремни.

Очекује се да ће се у наредним данима Новосађанима придружити још неке новајлије и да ће се тиме заокружити списак кандидата за тим. Чланови управе клуба воде интензивне преговоре с потенцијалним новајлијама и, уколико и када договор буде постигнут, они ће се одмах придружити новим саиграчима на Златибору. Пред тимом с новосадског Новог насеља и Сателита је обавеза да се српској фудбалској јавности још једном представе као веома озбиљна екипа. То су фудбалери Младости ГАТ заслужили резултатима које су остваривали у минула четири првенства, током којих су, из године у годину, мењали рангове такмичења и, из Новосадске, преко Војвођанске лиге – Југ, Српске лиге – Војводина и Прве лиге, стигли у друштво најбољих екипа Србије.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести