ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ДОЧЕКУЈУ ЈЕДИНСТВО: Време за враћање дуга

Доласком новог тренера Видака Братића дошло је до промена у редовима фудбалера Ноог Сада и неколико добрих резултата, али су ,,канаринци" пред крај полусезоне попустили и поново су у опасној зони.
1
Фото: Никола Фуртула нападач "канаринаца" , фото: РФК Нови Сад

Новосађани заузимају претпоследње место на табели Прве лиге Србије са билансом од три победе, два ремија и девет пораза. Сутра им у госте долази Јединство из Уба које је ушушкано на средини табеле и заузима девето место са по пет победа и пораза и четири ремија.

Меч се игра сутра у Челареву од 13 часова. У првом овосезонском окршају Новог Сада и Јединства Убљани су славили са 4:0.

Пред дуел са Јединством ведета Новосађана Никола Фуртула истакао је да екипа верује у освајање три бода.

- Радимо добро на тренинзима и веома ми је жао што то не показујемо на утакмицама. Имали смо тежак дуел са Металцем из Горњег Милановца и поражени смо минималним резултатом. Да смо победили били би близу средине табела, а овако смо остали у доњем дому. Не вреди нам да жалимо, већ се окрећемо дуел са Јединством и надамо се најбољем. Свесни смо да су одлична екипа и да су фаворити, али верујем да имам квалитет да их савладамо и са неколико добрих резултата успешно приведемо годину крају - јасан је центарфор ,,канаринаца".

В. Г.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести