ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ПОНОВО ПОКЛЕКЛИ ПРОТИВ ЈЕДИНСТВА У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: Убљани кобни по ,,канаринце"

Фудбалери Новог Сад претрпели су пораз од убљанског Јединства у 16. колу Прве лиге Србије. Гости су оправдали улогу фаворита и заслужено освојили бодове у Челареву.
1
Фото: Детаљ са меча у Челареву, фото: Ј. Грлић

Гости из Уба су боље играли на почетку сусрета и брзо су дошли до гола. Лопта је са десног бока стигла у у шеснаестерац ,,канаринаца" и након неколико одбитака стигла је до Дејана Милићевића који је ухватио чувара мреже домаћих на кривој нози и тако довео Јединство у предност у 18. минуту. Имали су и домаћи неколико прилика, али је било јасно да су у овом тренутку Убљани квалитетнији.

Није много времена требало гостима да у другом полувремену удвоструче предност. Све је кренуло од солидне кације Новосађана који су брзо дошли пред гол Јовановића где су се спетљали, а гости су сјајно одиграли контру и у неколико потеза стигли пред противнички гол где се најбоље снашао Зубару Ибрахим. Нису се предавали домаћи фудбалери. Нападали су и градили акције, али су дефанзивци Јединства били на висини задатка и нису дозволили Фуртули и друштву да дођу макар до почасног гола. Након 90 минута Новосађани су морали да честитају гостима на заслуженој победи.

У првом овосезоснском окршају Новог Сада и Јединства Убљани су славили са 4:0.

Нови Сад - Јединство 0:2 (0:1)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион у ЧСК-а, гледалаца: 400. Судија: Ржић (Београд). Стрелци: Милићевић у 18. и Ибрахим у 51. минуту за Јединство. Жути картони: Братић (Нови Сад), а Денић (Јединство)

НОВИ САД: Вуклиш, Варга, Крстић, Чолић (од 65. Чолић), Рац, Фуртула, Сердар (од 54. Стојановић), Врекић (од 78. Митровић), Благојевић (од 54. Влалукин), Рађен, Мсанга.

ЈЕДИНСТВО: Јовановић, Милићевић, Миладиновић (од 68. Адамовић), Милановић, Пиваш, Андрић, Радовановић, Ибрахим (од 68. Денић), Бошковић, Димитрић (од 78. Станојевић), Карикари (од 88 Камис).

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести