Фудбалери ОФК Бачка почели припреме

Фудбалери ОФК Бачка почели су припреме за нову сезону и поред чињенице да још увек није изабран тренер, пошто је одласком Зорана Говедарице најважније место струке остало упражњено.
mile tesic b palanaka
Фото: Dnevnik.rs

Данима уназад градом круже приче да ће на клупу Паланчана сести бивши тренер ЧСК Пиваре, Напретка из Крушевца и Војводине Драган Ивановић, али у клубу то нико није потврдио. Наводно постоје формално-правни проблеми на релацији Војводина – Ивановић па у ОФК Бачкој наговештавају да ће тек  након решавања  тог спора саопштити да је Ивановић шеф струке. Када ће се то десити остаје да се сачека.

Прозивку фудбалера  на стадиону „Славко Малетин – Вава“ обавили су спортски директор Миле Тешић и технички директор Лазар Вјештица.До именовања шефа стручног штаба тренинге ће водити Милан Митровић, Бојан Офенбехер и тренер голмана Стеван Кнежевић.

Како сазнајемо, ОФК Бачка у нову суперлигашку сезону улази са доста измењеним играчким саставом у односу на претходну, али са већим амбицијама. Још нема новајлија, нити имена играча који су напустили тим, али оно што засигурно можемо рећи је то да су сарадњу на још годину дана продужили искусни капитен Весељко Тривуновић, Дамир Чековић, Стефан Николић и Борис Варга. Јасно је да ће Ивановић, ако седне на клупу паланачког суперлигаша, што је реалност, саопштити имена фудбалера које би волео да види у Бачкој.  Паланчани имају планове и амбиције, с тим што пре морају да реше питање тренера, тим пре што старт првенства и није тако далеко, 22. јула.

Текст и фото: Д. Зорић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести