Фудбалери Партизана на припремама у Словенији: Финално уигравање на Похорју

Фудбалери Партизана наредних једанаест дана провешће на припремама на Похорју.
partizan, mtodorovic
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Црно-бели ће спровести завршну фазу уигравања тима, а имаће четири конторлне утакмице, међу којима је и она са француским Бордоом (10. јул). Остали противници биће: Рогашка (3. јул), Олимпија (6. јул) и Пакш (13. јул).

Подсетимо, Београђани су већ имали две тест утакмице: у првој су изгубили од подгоричке Будућности (0:1), а у другој победили Звијезду (2:0).

За место у првом тиму на Похорју ће се борити 30 фудбалера, а то су: Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Филип Кљајић, Александар Поповић (голмани); Доминик Динга, Игор Вујачић, Рајко Брежанчић, Немања Р. Милетић, Бојан Остојић, Светозар Марковић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић Слободан Урошевић, Периша Пешукић, Саша Зђелар, Милан Смиљанић, Зоран Тошић, Лазар Павловић, Страхиња Јовановић, Огњен Ожеговић, Иван Милосављевић, Александар Шћекић, Миљан Момчиловић, Александар Лутовац, Сејдуба Сума, Филип Стевановић, Никола Лакчевић, Ђорђе Ивановић, Рикардо Гомеш и Слободан Станојловић.

Партизан би у Словенији требало и коначно да комплетира тим јер се очекује долазак двојице странаца, а Рикардо Гомеш ће вероватно раздужити црно-бели дрес јер има понуде из Саудијске Арабије.

Од продаје сјајног голгетера зависи који ће интернационалци доћи. Београђани желе да овог пута направе прави посао, а за то им је потребан новац. Не желе да се опеку као са Мусом Нyајием којем су тренинзи били претешки због чега је кубурио са повредама и затражио да иде на позајмицу. Због тога се и није нашао на Похорју.

У Словенији нема ни Армина Ђерлека који је све даље од првог тима Партизана иако је, када је долазио, важио за једног од наших најталентованијих фудбалера. Због тога ће и он највероватније на позајмицу.

Партизан суперлигашку сезону почиње 20. јула у гостима против Инђије, а пет дана касније следи и први меч у Европи, највероватније против Килмарнока, који у првом колу квалификација за Лигу Европе нема тежак задатак у Велсу против Конахс Квеј Номадса. Реванш је 1. августа у Београду.  

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести