Фудбалери Партизана отпутовали на Кипар; Станојевић: Играћемо офанзивно против Анортозиса

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана отпутовали су јутрос на Кипар, где ће сутра у првом колу групне фазе Лиге конференција играти против Анортозиса.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

На списку играча које је тренер Александар Станојевић повео пут Кипра су: Александар Поповић, Немања Стевановић, Милан Лукач, Александар Миљковић, Марко Живковић, Бојан Остојић, Игор Вујачић, Синиша Саничанин, Иван Обрадовић, Слободан Урошевић, Милан Смиљанић, Милош Јојић, Лазар Павловић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Никола Терзић, Александар Лутовац, Лазар Марковић, Немања Јовић, Квинси Мениг, Бибрас Натхо, Филио Холендер и Рикардо Гомеш.

Меч између Анортозиса и Партизана игра се сутра од 21 сат.

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да ће његов тим играти нападачки против Анортозиса у првом колу групне фазе Лиге конференција.

"Искуства српских клубова на Кипру последњих година нису била добра, тако да против Анортозиса улазимо у меч максимално опрезни. Код нас је увек притисак, али треба рећи да је ласкше играти у групи него елиминационе утакмице у квалификацијама. Играћемо офанзивно, мораћемо неколико играча да изротирамо, очекује нас "вечти дерби" у недељу", рекао је тренер Станојевић новинарима пред пут на Кипар.

"Кипрани су искусна екипа, имају више играча који једним потезом могу да реше утакмицу. Што се нас тиче, утакмицу због повреда пропуштају Сума и Пантић, а у тиму неће бити ни Милетић", закључио је Станојевић.

Дефанзивац Партизана Александар Миљковић рекао је да тим мотивисан пред први меч у Европи.

"Ради се о квалитетној екипи, знамо шта нас чека на Кипру, да су једна легија странаца, да су странци углавном у тиму, али ми имамо свој пут. Корак по корак, анализирамо све. Екипа је мотивисана, прва је европска утакмица за нас. Партизан као велики клуб иде на победу и што повољнији резултат", рекао је Миљковић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести