Фудбалери Пролетера добили програм рада

Фудбалери Пролетера су пред принудну паузу изазвану пандемијом Ковида 19 пред празним трибинама „Карађорђа“ убедљивим резултатом савладали екипу Рада (5:0) и за четири корака се одмакли од места са кога би били ситуацији да играју бараж.
Proleter Zvezda/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Фудбалери Пролетера и Црвене звезде

До победе је екипу капитенски водио Синиша Бабић.

- После освојеног бода у Крушевцу једино што смо прижељкивали  да га потврдимо тројком. Озбиљно смо схватили важност мечаод првог минута се трудили да постигнемо гол, на прави начин отворимо пут ка нашим жељама и надањма. Успели да из казненог ударца дођемо до вођства а да притом искусној екипи са Бањице не дозволимо да угрозе Петрића -  каже Бабић.

Наставак је био фуриозан Пролетер је постигао још четири гола. Од понедељка су уведене  драстичне мере, фудбал је као и у целом свету стао и у Србији.


На паузу пуних џепова

Брзо је реаговала агилна управа млађег новосадског фудбалског суперлигаша, па су стручни штаб и играчи задовољн и отишли на паузу не само због убедљиве победе над Радом већ и због чињенице да су добили плату.


- Најважнији су животи и здравље становништва, све остало је периферно. Потезе владе  сигурно ће допринети да се пандемија  успори, да се избегну велике жртве, што пре како је могуће врати у нормалу - верује Бабић.

Фудбалери Пролетера добили су вољно.

- Сваки играч понаособ добио је програм активности, да уколико је могуће одржава кондицију. Стриктно се придржавам прописаних  мера и програма рада којлико је могуће. Надам се да ћемо заједничким снагама врло брзо добити и ову утакмицу са непознатим ривалом, а потом наставити првенство са великим жељама и надањима да ћемо изборити пласман међу 10 најбољих клубова у  Суперлиги Србије.По договору бићемо у сталном контакту преко Вајбер групе. Редовно се чујемо бодримо једни друге  - истакао је капитен Пролетера.

М. По

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести