Фудбалери Пролетера дочекују Инђију

Фудбалери Пролетера неочекивано су високо поражени минуле суботе од Телеоптика (0:4). Овим киксом знатно су умањили шансе да се након јесење трке нађу на месту које води у суперлигашко друштво.
Proleter/D. Ivanic
Фото: Детаљ са једне од прошлих утакмица Пролетера, фото: Д. Иванић

Уколико желе да сачувају тренутну трећу позицију морају данас пред својим верним навијачима  да савладају увек неугодну Инђију.

У „Земунелу“ је четврти картон добио Милан Миросављев и вероватно ће га у нападу заменити талентовани Саша Ћурко.

„Одиграли смо најслабију утакмицу ове јесени, али нам је  и жао што нисмо постигли почасни гол. До сада сам  прилику добијао тек на кашичицу, углавном са улазио с клупе, али сада сам спреман, повреда је прошлост. Надам се да ћу данас од првог минута добити прилику. Екипа Инђије је  неугодан ривал високо се котирају па ће нам бити потребно да уложимо максимум труда и залагања да их савладамо, исправимо кикс из Земуна и на прави начин се опростимо од верних навијача. Ообећавам да ћу све учинити да постигнем барем један гол и дам велики допринос да укњижимо нове бодове. Предочено нам је да би са новом победом премашили за три бода клупски прволигашки рекорд, и на паузу отишли са добром залихом за пролећну трку у којој нам је на уму да нападнемо вишин ранг“, истакао је на крају Саша Ћурко.

За меч са зелено - белима који се игра данас од 13 сати због картона ће изостати Милан Миросављев док је због повреде зарађене са Телеоптиком питање учешћа младог Ламбулића под велииким знаком питања.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести