Фудбалери Пролетера најављују квалитатан фудбал на “Карађорђу”

НОВИ САД: Оно што су љубитељи фудбала  у Новом Саду предвиђали и потајно се надали остварило се, оба суперлигаша обезбедила су пласман у плеј - оф.Следи им међусобни дуел, а атмосфера у редовима чете са Слане баре је и поред убедљивог пораза од Црвене звезде обећавајућа.
1
Фото: Д. Иванић  

-  И поред убедљивог пораза на Маракани(0:4), сматрам да игром нисмо разочарали,добро смо се држали до водећег гола домаћина. У наставку је пресудило  искуство и квалитет наше најбоље екипе ,а крајњи резултат није мерило наше  вредности – сматра поуздани Урош Стаменић.

Трећи пут у овој сезони одиграће се градски дерби,Војводина је успешнија, има победу и реми.

- Сувишно је да причам да смо изузетно  мотивисани да одиграмо квалитетну партију и да тежимо победи. Војводина је, за разлику од нас, у резултатском налету, везала је три победу, последњу против Партизана, што јој је свакако донело велико самопоуздање. У првом  међусобном  мечу пропустили смо сијасет прилика да победимо и уместо да славимо Езе нас је казнио  за нашу грешку. У другој утакмици били смо сасвим солидни и ремизирали. Сада имамо прилику да освојимо бодове и да заменимо места на табели.

Доста играча Пролетера каријеру је градило у Војводини: Елесин, Танасин, Митровић, Шћепановић, Новаковић,Човић, Вукобратовић,Бемпах, Красић,Вујаклија и Стаменић, који је прошао све селекције и играо за први тим. И Драган Радојичић играчку и тренерску каријеру градио је  на „Карађорђу“.

-  Са тренерске и играчке стране неће бити већих непознаница, већ само додатних мотива. Наравно да ме лепи тренуци везују за Вошу, али сада браним боје Пролетера и подразумева се да ћу дати све од себе  да бисмо остварили што повољнији резултат. Радује ме инспиративна атмосфера у екипи и око ње. Сви верујемо да уколико прикажемо све најбоље што у овом моменту имамо да можемо да се надамо првој победи против Војводине. Нећемо имати императив резултата, што нам даје прилику да одиграмо добру утакмицу и да се публици представимо у заиста лепом светлу.ПОдразумева се да је резултат најважнији, али у оавквим утакмицама и утисак је битан.Позицам навијаче оба клуба да дођу на стадион, а ми ћемо се трудити да им фер, коректном и борбеном игром  узвратимо – поручио је брзоноги нападач Стаменић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести