Фудбалери Пролетера почели припреме

НОВИ САД: Мање од три недеље трајао је заслужени одмор за стручни штаб и Фудбалери Пролетера почели су припреме за пролећну полусезону.
1
Фото: фк пролетер

Играче и струку је члан управе  Драган Илић.

- Трудили смо се да вам обезбедимо добре услове за рад и такмичење, а ви сте узвратили добрим резултатима. Шесто место на полусезони  је велики успех, жеља нам је да наставимо са квалитетним играма и резултатима и да се евентуално домогнемо европске сцене, ако не ове а оно наредне сезоне  - рекао је Илић.

Спортски директор Амир Бислими очекује још боље игре у настваку првенства.

- Освајањем шесрог места пребацили смо планове с обзиром да је пред  старт првенства циљ био средина табеле и развој младих играча. Оба плана смо остварили. Наравно да су апетити после високе позиције порасли и имамо право да се надамо и изласку у Европку – казао је Бислими.


На првом тренингу 34 играча

На прозивци је било 34 играча - голмани Петрић, Драгичевић, Жупић, играчи: Б.Милошевић,Јанковић, Ковачевић, Башановић, Андрејевић, Леандро, Јоковић,Којић, Пејић, Јовановић, Илић, Бацановић,Бабић, Миросављев, Глушчевић,Галић,Живојиновић, Весић, Миленковић, Митровић, Кнежевић, Микетић, Н.Милошевић, Паповић, Томовић и Марјановић, Голубовић, Митровић, Младеновић и Миладиновић. Прозивци је присуствовао и  Угљеша Радиновић, али како ствари стоје он ће и ову полусезону пропустити због операције.


За сада је Пролетер са позајмица вратио тројицу играча из Бродарца, голмана Драгичевћа, Марјановића и Томовића, из Жаркова Голубовића, а голман Жупић се вратио из Јавора.

Након тестирања, лекарских прегледа и уводног дела припрема екипа ће отићи на припреме у Турску. Првој прозивци присуствовало је преко 30 играча. - Драго ми је што смо поново на окупу у оволиком броју. Поносан сам што смо у истом саставу, а то је заслуга пре свега управе која  нам је омогућила максималне услове за напредак и рад у протеклих годину дана. Налазимо се на пола сезоне од које очекујем да се умешамо у борбу за још бољи пласма. Очекује нас напоран период, а само уз добар рад и максималан труд можемо да досегнемо ниво форме која би нам уз неопходну дозу среће гарантовала равноправну борбу за висок пласма. Поздрављам  момке који су поново са нама и уверен сам да ће се уклпопити у нашу поридичну атмосферу – рекао је шеф струке Бранко Жигић.

М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести