Фудбалери Пролетера сутра гостују у Ужицу

Фудбалери Пролетера утакмицом са Шумадијом у Аранђеловцу(1:0) завршили су са одигравањем припремних утакмица у којима је нови стари стратег Зоран Говедарица са сарадницима уигравао знатно измењени састав од оног који је у прошлом првенству изборио опстанак.  
1
Фото: Dnevnik.rs

 “ Одиграли смо чак девет утакмица,  довољан је број да се уверимо у могућности и потенцијале играчког кадра, сложимо коцкице. У односу на прошлогодишњи (остало је само 6 играча) новајлије су показале завидан ниво форме. Имаћемо доброг материјала да се укључимо у борбу за висок пласман “,објашњава Говедарица.

На премијери чету са Слане баре очекује гостовање у Ужицу. Слобода је у прошлом првенству у финишу изгубила трку за Супер лигу.

“ Увек су наши сусрети били неизвесни, било да смо били домаћини или  гостовали. У Ужице одлазимо са једном једином намером да се у отвореној игри изборимо за  повољан резултат. Поштујемо ривала који је увек представљао тврд орах. Оптимизам градимо на квалитетним играма у припремном периоду и чињеници да на располагању имам све расположиве снаге”, истакао је на крају стратег Пролетера.                                                           

М. По

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести