ФУДБАЛЕРИ СПАРТАКА ТРЕНИРАЈУ ПРЕД НАСТАВАК ПРВЕНСТВА: Хватање залета на Кипру

Фудбалери Спартака  окупили су се на Градском стадиону у Суботици и почели су припреме за наставак првенства.
1
Фото: Фудбалери Спартака на тренингу, фото: ФК Спартак

Председник клуба Никола Симовић кратко је оценио јесењи део првенства и јасно поручио шта је основни циљ клуба у пролећној сезони.

- Могло је јесенас да буде и боље, требало је да имамо више бодова, али примарни циљ нам је да се пласирамо у плеј -оф - рекао је Симовић.

У разговор се укључио и спортски директор Љубиша Дунђерски.

- Имамо доста интересовања за наше играче, али нећемо журити.  Клуб је финансијски стабилан и немамо преку потребу да продамо неког од фудбалера. Сигурно је да ће бити и нових играча.

Стигла је информација да су Суботичани довели двојицу новајлија, јер су уговоре потписали Марко Керкез (Младост ГАТ) и Немања Крсмановић (Теплице, Чешка). Све у свему, "плави голубови" ће се, под вођством тренера Ненада Лалатовића, на Градском стадиону припремати до недеље, а потом се селе на Кипар, где ће наставити уигравања линија тима за пролоћну сезону.

- На Кипру ћемо да одиграмо пет контролних утакмица, неке од њих смо већ договорили, а за преостале тражимо термине. Циљ нам је да се што боље уиграмо. Генералну пробу имаћемо 3. фебруара, када ћемо снаге одмерити с прволигашем Инђијом - додао је Дунђерски. 

На првом окупљању било је 30 играча, а једини је изостао Срђан Шћепановић, који се још опоравља од операције лигамента.  За сада је отишао само Владан Видаковић, који је завршио позајмицу из Марибора.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести