ПОБЕДА ФУДБАЛЕРА СПАРТАКА: Убипарип срушио Новопазарце

Сјајним поготком Убипарипа у 87. минуту фудбалери Спартака дошли су до дуго очекиване победе у Новом Пазару.
1
Фото: ФК Спартак

У 19. колу Суперлиге „голубови” су први пут тријумфовали у првенству на Градском стадиону у овом граду још од 2020. године. Изабраници тренера Ненада Лалатовића били су за нијансу бољи у првом полувремену, сјајну прилику имао је Мудрински у 45. минуту, али је погодио пречку.

Домаћин је имало неколико прилика које су могле да угрозе гол гостију, али их нису материјализовали, а до минималног тријумфа Суботичани су дошли после сјајног потеза Рошевића, који је проиграо Убипарипа, који је ушао у игру само три минута раније и са двадесетак метара упутио пројектил, који је био неодбрањив.

Нови Пазар – Спартак 0:1 (0:0)

НОВИ ПАЗАР: Градски стадион, гледалаца: 500, судија: Милан Митић. Стрелац: Убипарип у 87. минуту. Жути картони: Ергелас, Сисе (Нови Пазар), Тосески, Танасијевић (Спартак).

НОВИ ПАЗАР: Мирковић, Лазић, Аземовић, Фајед, Сума (Чирјак), Сисе, Јо (Богдановски), Ергелас, Љајић (Милојевић), Караклајић (Опара), Шћеповић.

СПАРТАК: Вулић, Тосески, Танасијевић, Мијић (Бабић), Мудрински (Рошевић), Станојев, Тодороски (Убипарип), Пријовић, Бијеловић (Лукић), Видаковић, Ћаласан.

К. Б. 

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести